Bloembak

Een bloembak hoeft niet groot te zijn om toch een meerwaarde te bieden aan uw tuin. E-woodproducts biedt een breed gamma aan, waarvan er zeker één past in uw tuin. Hieronder vindt u een overzicht van ons gamma bloembakken. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.

Bloembakken

Ontdek ons assortiment Bloembakken & plantenbakken. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Bloembakken kopen

Versier je tuin of terras met mooie bloempotten of bloembakken. Bloemen en planten in potten of bakken kan je zowat overal kwijt in je tuin, op je terras, je balkon, in de keuken, de woonkamer, enz. Ze brengen overal kleur of extra groen en helpen om je tuin of je terras in een bepaalde stijl in te richten. Je kiest immers zelf …

Bloembak uitkiezen

Op zoek naar mooie strakke bloembakken met een eenvoudige vorm? Dan zit u goed bij Tuinland. Kies bijvoorbeeld voor de strakke rechthoekige plantenbakken en zet er drie van verschillende hoogtes bij elkaar. Het effect is minimalistisch, maar door een mooie plant met grote bloemen in de strakke vormen te plaatsen, krijgt het toch een gezellig effect. Deze combinatie van strak en gezellig maakt uw tuin modern en geeft het net dat beetje extra uitstraling.
Brocante bloembak voor een speels effect

Bent u een liefhebber van de brocante look? Kies dan voor een bloembak met meer tierlantijntjes. Ga bijvoorbeeld voor een gezellige bloemenmand en vul deze met verschillende soorten bloemen en planten voor een nonchalant effect. De hanging basket is dan ook een goede keuze, deze doet gezellig aan en kunt u vullen met allerlei soorten planten, denk er wel om dat u deze niet vergeet met water geven.
Bloembakken voor kleine tuinen

Heeft u niet zoveel ruimte in uw tuin? Kies dan voor de terras plantenbak. Deze is langwerpig en smal van vorm. Hierdoor neemt de bloembak weinig ruimte in, maar hij ziet er toch groot en gezellig uit, bovendien kunt u er veel planten in kwijt. Een absolute aanrader voor de kleinere tuin of als border langs uw terras. Ook voor balkons vindt u bij Tuinland een speciaal type bloembak die u met speciale haken kunt bevestigen.

 

Bloembak leverancier

Houten bloembakken. … Uw voordeel: 34%. OP = OP. plantenbak met trellis modern cajou. 40 x 80 x 120cm. € 75,95. € 49,95 · c-t bloembak chester. Uw voordeel: 40%. OP = OP. c-t bloembak chester. 50 x 50 x 55cm. € 48,95. € 29,37 · c-t bloembak chester. Uw voordeel: 40%. OP = OP. c-t bloembakchester. 70 x 50 x 55cm …

Bloembakken overzicht

Je tuin: de ideale terug-trek-plek na een drukke werkdag. Natuurlijk wil je je oase van rust en ontspanning op de best mogelijke manier verfraaien en onderhouden. Dan vormen de houten bloembakken van Makroshop.be een prachtige oplossing. Kies bijvoorbeeld voor de sfeervolle rechthoekige plantenbakken in ruw lariks. Zet drie verschillende hoogtes bij elkaar en creëer een fantastisch minimalistisch effect. Of doe het omgekeerde: stop juist veel weelderige varens, hangplanten of kruiden in je bloembakken en ga voor extra gezelligheid. Sowieso maakt de combinatie van strak en gezellig je tuin een pak frivoler.

Op zoek naar bloembakken met een lange levensduur, die bovendien tegen een stootje kunnen? Dan moet je beslist de voordelen van betonnen bloembakken ontdekken. Een bloembak van beton is misschien niet meteen de eerste logische keuze, maar tegenwoordig bestaan er uiteenlopende, sfeervolle modellen die in elke tuin passen. Het grote voordeel is dat ze niet kapot zullen vriezen, ook niet bij extreme winterse temperaturen. Makroshop.be stelt je verschillende vormen en kleuren voor: stuk voor stuk milieuvriendelijke varianten die zich naadloos integreren in je tuin en dus passen bij elke stijl. In een moderne setting zullen betonnen bloembakken perfect aansluiten bij de strakke omgeving. Terwijl je in een klassieke of romantische tuin voor meer speelsheid kiest als je aan de slag gaat met meer rondere vormen.